راه های رفاقت و صمیمیت با همسر
پاسخ: نزدیک ترین واژه به رفاقت که از نظر علمی می توانیم آن را توصیف کنیم، صمیمیت است. صمیمیت، دو پایه اصلی دارد: پذیرندگی و تقابل.
پذیرندگی یعنی یک فرد هرچه می شنود و می بیند و دریافت می کند از طرف مقابل، نخواهد که به هر ترتیب آن را تغییر دهد. پذیرش به معنای تایید و تحسین نیست. یعنی در مواجهه با آن، فرد دچار اضطراب نشویم و رفتار پرخاشگرانه نشان ندهیم.
تقابل، یعنی فرد بتواند در عین پذیرش و بدون رفتار پرخاشگرانه، بیان کند که با نظر طرف مقابل مخالف است، یا این رفتارش آزارنده است یا باعث ایجاد هیجان منفی در او می شود. این بیان هم یک بیان جرات ورزانه است و نه پرخاشگرانه.
به این معنا، صمیمیت با همسر با صمیمیت های دیگر تفاوتی ندارد. اما در رابطه همسری، سطوح دیگری از صمیمیت مثل صمیمیت فیزیکی و جنسی وجود دارد که در صمیمیت با سایر افراد نیست.
صمیمیت تا زمانی که افراد نتوانند با هم گفت و گوی سازنده داشته باشند شکل نمی گیرد. یعنی اولین قدم و مهم ترین قدم برای ارتقای صمیمیت، تمرین گفت و گوست. البته گفتگوی سازنده و نه گفت و گوی بی هدف، و نه جنگ و جدل، و نه برای تحمیل نظر خود به دیگری.
پایه یک گفت و گوی سازنده، همان اصل طلایی اخلاق است: هرچه برای خود می پسندی برای دیگران هم بپسند.
می شود گفت صمیمیت این پایه ها را دارد:
1- احترام: بی احترامی با رفاقت صمیمانه جور در نمی آید.
2- تحسین: شناخت افراد، خود به خود در وجود ما باعث به وجود آمدن علاقه نسبت به آنها می شود. همه آدمها بسته ای هستند از نقاط مثبت و منفی. مثبت ها را همواره می شود ستود.
3- بخشش: هیچکس کامل نیست. همان طور که گاهی خودمان مرتکب اشتباه میشویم و دوست داریم در مورد ما به دیده اغماض نگاه کنند، برای بقیه هم باید همین طور باشیم تا رفاقت پا بگیرد.
4- صداقت: ستون اصلی در بنای یک صمیمیت واقعی است.
5- وفاداری: صمیمت وقتی پیشرفت می کند که ما نگران نباشیم هر روزی ممکن است این رابطه دیگر وجود نداشته باشد.
دوست بودن با همسر یکی از راههاش سکس در کمال ارامش و لطافته نه خشن و زوری
افرین منم میگم
سلام دوستان من 3 ماهه با یک دختر 23 ساله از یک شهر دیگه نامزد کردم اما هیچ صمیمیتی بین من و نامزدم نیست مشکل ما اینه که اون راحت طلب و حجاب شو رعایت نمیکنه وقتی می خوام رعایت کنه میگه به من گیر میدی اما من نمیتونم نگاه دیگران رو به ناموسم تحمل کنم دومین مشکل ما وقتی از من خواسته ای داره و من قبول میکنم رفتارش دوستانه است تا حدی که اون قبل از من بهم اس میده ولی وقتی با خواسته اش مخالفت میکنم زود ناراحت میشه و گوشی رو قطع میکنه و دیکه اس نمیده و وقتی من اس میدم نوع جوابش طوریه که من میبینم براش غریبه هستم لطفا کمکم کنید
به نظرم اینا که شما گفتید، همه درسته، ولی در هر حالت، باید به همدیگه زمان بدن، یعنی یه کم طول میکشه که به هم عادت کنن. همدیگر رو بشناسن