بیشتر تازه عروس ها در روزهای پس از نامزدی، عقد و عروسی به مهمانی های مختلف دعوت می شوند و باید بتوانند با خانواده همسرشان ارتباط خوبی برقرار کنند. برخورد اول تاثیر زیادی دارد و شاید یک رفتار خوب یا بد تا مدت ها در ذهن دیگران باقی بماند. اگر این آشنایی ها گاهی برای شما استرس زاست بهتر است چند توصیه را در نظر بگیرید تا آشنایی با خانواده همسرتان بدون تنش و دغدغه طی شود.
به موقع بخندید
یکی از مواردی که در جمعهای جدید و خانواده همسرتان باید مراقب آن باشید، خنده و لبخند و هر چیزی است که در این طبقه جا شود؛ برای مثال حتی قهقهه و پوزخند را هم شاید بتوان حساب کرد. با اینکه خیلی واضح به نظر میرسد اما خیلیها اصولش را رعایت نمیکنند و به دردسر میافتند. اصل کلی در این دسته این است که به بقیه احساس بد ندهید. در عوض بقیه باید حس کنند شما آدم مثبت و ملیح و دوستداشتنی هستید. بهتر است ورودتان گرم و با لبخند باشد. از قبل حتما قیافه خودتان را هنگام لبخند زدن در آینه ببینید تا بدانید زورکی خندیدنتان چهقدر با لبخند واقعی که به دل آدمها بنشیند فرق دارد. پس حتی شاید لازم باشد تمرین کنید. لبخند باید در کل چهره دیده شود؛ حتی در چشمها!
### حتی اگر موقعیت مناسب لبخند زدن نیست؛ برای مثال خیلی جدی است و ممکن است شبیه احمقها به نظر برسید، سعی کنید چهرهتان باز باشد. دقت کنید اخم نداشته باشید. یک لحظه به پیشانیتان دقت کنید. آیا گرفته است؟ عضلاتش را دارید به هم فشار میدهید؟ پس اخم کردهاید. آن را آزاد کنید و بگذارید ماهیچههای چهرهتان احساس راحتی داشته باشند. در این حالت به احتمال زیاد خوشروتر به نظر میرسید. با این حال، بهتر است همه این تمرینها را از قبل در خانه جلوی آینه انجام داده باشید.
به اندازه حرف بزنید
سکوت محض آزاردهنده است. اگر از آن آدمهایی هستید که زیاد در جمعها به شما میگویند: «شما هم چیزی بگو تا اقلا صدایت را بشنویم!» بدانید که باید روی این موضوع کار کنید. اگر چیزی در جمعهای جدید آزارتان میدهد که باعث میشود حرف نزنید، آن را کشف و برطرف کنید؛ برای مثال از قضاوت بقیه ناراحتید؟ از این که نمیدانید چه بگویید کلافه میشوید؟ مطمئن نیستید حرفتان به سلیقه بقیه خوش بیاید؟ عیبی ندارد، حرفی را انتخاب کنید که کاملا خنثی باشد؛ برای مثال وقتی درباره باران دیشب حرف میزنند، میتوانید بگویید، من یادمه ساعت 9 بود که شروع شد.
وقتی درباره موضوعی حرف زده میشود، خیلی اعلام انزجار یا علاقه نکنید. صبر کنید تا اول جمع را بشناسید. اگر درباره فلان سریال تلویزیونی ابراز نفرت کنید، یا مثلا بگویید کسانی که این سریال را میبینند خیلی آدمهای سطحی هستند، باید انتظار داشته باشید که حداقل یکی دو نفر در جمع از شما دلخور شوند.
کمی تعریف کنید
شاید فکر کنید من آدم چاپلوسی نیستم. خب، چه خوب، آفرین! اما اگر کسی از جلویتان رد شود و از سلیقه شما در چیدن میزتان تعریف کند، فکر میکنید چاپلوس است؟ اولین واکنشتان چیست؟
شرط میبندیم یک لبخند! همین است؛ تعریف کردن و جملههای محبتآمیز گفتن، باعث احساس خوب در همه آدمها میشود. فقط رعایت تعادل خیلی در این باره اهمیت دارد. حواستان باشد تعریفتان الکی نباشد. در مهمانی، الکی از غذایی که همه میدانند شور شده تعریف نکنید چون به نظر جمع جدید، آدم چاپلوس و لوسی میرسید که میخواهد خودشیرینی کند. همین که بخورید و غر نزنید، ادب و احترام خود را نشان دادهاید.
در تعریف کردن خسیس نباشید؛ حتی اگر کسی را نمیشناسید، با تعریف از او که چیزی از شما کم نمیشود. وقتی آدم غریبهای در جمع هستید، با یک تعریف کوتاه و گذرا، فقط رد خوبی از خود به جا میگذارید و راحتتر با آدمها ارتباط برقرار میکنید.
بااین طرزحرف زدن فقط ارزش و شخصیت خودتون رونشون دادید متاسفم برای شما و طرزتربیت شما خطاب به2lar
خانوم یا اقایی که همه رو به حیوون تشبیه کردی تو چه میدونی چی زندگی بعضیها میگذره وقتی یه اقا پسری با لگد به جون زنش می افته اونم جلوی مادرش بعد مادرش به جای همدردی میگه همه مردا همینند و باید ساخت و بعد هم جای دیگه میگه تقصیر خودته که لگد میزنه این واقعا شرافتمندانه است از قدیم گفتند زن ضعیفه به چه جرأت و حقی باید تو سری خور باشه انفاقا اونا حیووند که بویی از شرف و انسانیت نبردن و ارزش یه زن رو به لجن میکشند
شماها هیچکدومتون انسان نبودید ک اونا باهاتون مثل انسان برخورد کنند اگر انسان بودید اینجوری درباره خانواده شوهرتون صحبت نمیکردید از شما دخترای امروزی نمیشه بیشتر از این انتظار داشت در برابر زنان کشورهای بزرگ،فقط آشغال هستید اگر شعور داشته باشید و معرفت و سبک بازی در نیارید هیچکسی اجازه ب خودش نمیده ک در جواب خوبی شما ب شما بدی کنه پس مطمئن باشید ک کرم از خودتونه زن بر ۴ اصل هست ۱:آدم(مسلما شما از این دسته نیستید) ۲:خر(زبان نمیفهمید ک ۹۹% همینید) ۳:سگ(بجای خوبی کردن فقط پاچه این و اون میگیرید) ۴:اسب(از بس دوست پسر دارید ک نمیفهمید نجابت یعنی چی و خودتونم باورتون شده پاکید هههه) انشان باشید تا مثل انسان باهاتون رفتار کنند
دوستان این خانواده شوهر که انقد راحت بهشون توهین میکنید خانواده صمیمی ترین فرد زندگیتونه که باهاش زیر ی سقف هستید.هرچه قدر هم ازشون ناراحت باشیم نباید انقد صریح بیان کنیم.خودتون رو بزارید جای همسرتون واین حرف هارو بخونید واااقعا ناراحت کننده است.بالاخره ماهم برادر داریم و خودمونم خانواده شوهر میشیم .پس منصفانه و در چارچوب رفتار کردن بهترین کاره.
به نظر م باید حریم را رعایت کرد . چون یکم زیاده روی کنی خیلی صمیمی میشن و خیلی هم دخالت میکنن. هفته ی یک بار اونم چند ساعت برای دیدنشون کافیه.
متأسفانه فرهنگ ما ایرانی ها در این خلاصه شده هر چه بیشتر آزار بدی و بد باشی بهتره. من اصلا به این قضیه تا قبل از ازدواجم اعتقاد نداشتم، اما تازه متوجه شدم کاملا صحت داره. خانواده و همچنین خود من خیلی احترام خانواده همسرم رو داریم اما متاًسفانه اونا دقیقاً بر عکس ما هستن و خیلی زشت و زننده رفتار میکنن و اما جالب اینجاست پدر همسرم خیلی علاقه داره همسرم رو وابسته نگه داره و کاملا به زندگی ما مسلط باشه و این خیلی ناراحت کنندست :( امیدوارم همه بتونیم راه حل این موارد رو پیدا کنیم البته بدون لطمه زدن به شأن و شخصیتمون . موفق باشید
به نظر من با خانواده شوهر هرچوری خوبی کنی بازم بی منظور اند من 7 تا جاری دارم همش دنبال دعانویسها میرن به خاطر شوهر و خانواده شان
واقعا خوش به حال کسی که اصلا خانواده شوهر نداره فقط خودش و شوهرشو خدا هست
خوش به حال کسی گه بت کسی ازدواجکرده که نه مادر داره نه پدر .قدیمآ فقط دخالت مادر شوهر بود الان پدر شوهرآ هم کمی از مادر شوهرا ندارن ماشاا...
مرده شور خانواده شوهر رو ببره که فقط دخالت و فضولی کارشون هست
بنظر من با خانواده شوهر فقط دوری و دوستی، یه ذره آدم بخاد صمیمی شه انقد سوءاستفاده و دخالت میکنن که آدم از کردش پشیمون میشه